01 de juliol 2010

"De 1 a 1.000€, l'oportunitat de l'art"

La galeria Setba Zona d’Art posa a disposició de tots els públics la seva exclusiva selecció d’obres d’art a partir del mes de juliol i al llarg de tota la temporada 2010/2011. Amb l’objectiu de difondre l’art i la cultura, aquest espai ubicat a la Plaça Reial de Barcelona, un dels centres neuràlgics de la ciutat, presenta una selecció de peces fotogràfiques, pictòriques i escultòriques amb un preu màxim de 1.000€. D’aquesta manera la qualitat i l’elegància es combinen amb uns preus equilibrats, permetent, a més a més, entrar en el món de l’art i descobrir tot el fons de galeria de Setba Zona d’Art.
Entre els artistes destacats d’aquest mes trobem el pintor i dibuixant Raimond Vayreda, que continua la recerca de les formes naturals dels Marià i Joaquim Vayreda, fent una interpretació més contemporània de les temàtiques que han preocupat tota la saga familiar. També en pintura, hi seran Stephan Guillais, un francès de prestigi internacional que centra el seu treball en l’anatomia humana; Noelia Quiroga i Pere Díez Gil, que busquen l’abstracció i l’experimentació a través del color; els expressionistes Josep Serra i Benigno Tierno; Núria Rossell i els seus jocs d’escriptura; i un dels artistes habituals de Setba Zona d’Art, Pep Camps, que combina les al·lusions a referents com Francisco de Goya i Joan Miró amb elements de temàtica social.
En escultura, la cosmopolita Silvia Japkin, fa ús de la memòria com a eina creativa; i com a exponent fotogràfic, Antonio Marset presenta la delicadesa i simplicitat de les seves instantànies.

Ramiond Vayreda

Stephan Guillais
Josep Serra
Pere Díez Gil
Noelia Quiroga
Núria Rossell
Pep Camps
Silvia Japkin
Antonio Marset

1 comentari:

Anònim ha dit...

No tenim ni un pam de net