15 d’abril 2010

Setba per dins


Setba Zona d’Art és un espai cultural polivalent que ofereix tot l'encant i l'elegància dels pisos tradicionals: paviment de mosaic, motllures de guix i la calidesa de la llum natural que entra pels set balcons que donen a la Plaça Reial de Barcelona.

Els seus 300m2 guarnits d'obres d'art constitueixen un marc ideal per a presentacions de productes, reunions corporatives i cursos de formació entre d'altres.

A continuació us detallem de quins espais disposa Setba amb exemples de les activitats que s'hi poden duur a terme.

Fes que el teu esdeveniment sigui únic.




Sala Rusiñol













Superfície: 52m2

Capacitat: 50 persones

La sala Rusiñol és un espai per a realitzar-hi qualsevol tipus d'activitat cultural i empresarial. Les magnífiques vistes i la llum natural que ofereix són un marc idoni per a reunions, presentacions de productes, cursos de formació i tallers. A més, està completament equipada amb tecnologia audiovisual.


Sala Casas















Superfície: 23m2

Capacitat: 25 persones

La sala Casas està annexada a la sala Rusiñol i és perfecte com a zona de descans de les reunions o bé per a realitzar tallers de degustació, tasts de vins, etc. També compta amb vistes a l'emblemàtica Plaça Reial.


Sala Ocaña















Superfície: 22m2

Capacitat: 20 persones

La sala Ocaña s'anomena així en homenatge al fresc amb el qual el cèlebre artista va decorar-la quan hi va viure. En aquest espai es poden celebrar petites reunions, lectures, tertúlies, dinars i sopars en un ambient íntim i bohemi.


Sala Llimona














Superfície: 22m2

Capacitat: 20 persones

La sala Llimona es troba just al costat que la sala Ocaña i en ella s'hi exposen habitualment obres d'art. Està a disposició per a realitzar-hi mostres artístiques de tota mena.


Cuina















Una de les peculiaritats de Setba és que disposa d'una cuina amplia i amb llum natural que permet dur a terme qualsevol tipus de taller gastronòmic.

A més, Setba disposa d'un excel·lent servei de càtering extern per amenitzar cada esdeveniment. Aquest servei ofereix: cocktail, buffet, coffee break i aperitius.