19 de maig 2009

El Casal dels Infants exposa a Setba



El Casal dels Infants ens convida a reflexionar sobre els motius de l'emigració infantil i les seves conseqüències a través de l'exposició fotogràfica que acull Setba. La inauguració serà el 21 de maig a les 8 del vespre.

La mostra recull un conjunt de fotografies seleccionades d'entre les 500 realitzades per 150 joves marroquins, vinculats a diferents entitats que col·laboren al projecte Mirall-Mraya. Aquest projecte desenvolupa un treball preventiu i de sensibilització amb la xarxa d'entitats de Tànger amb l'objectiu de reduir l'exclusió social creixent als barris perifèrics d'aquesta ciutat marroquina. Les fotografies fan reflexionar a l'espectador del per què de la marxa dels infants dels seus països, què els fa pensar que fora tindran un futur millor i quins són els motius que els empenyen a emprendre una aventura plena d'incerteses i sense garanties d'èxit.

Setba col·labora una vegada més amb el Casal dels Infants cedint-los la Sala Llimona per aquesta exposició, amb la intenció de donar a conèixer el projecte Mirall-Mraya, que serà presentat el dia 11 de maig a Setba, i d'aprofundir en el fenòmen social de l'emigració infantil.



Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696