04 de maig 2009

El periodista cultural Jordi Cervera parla de l'obra de Claudi PuchadesJordi Cervera, periodista cultural, converserà amb el també periodista Claudi Puchades, sobre l'obra que aquest últim està exposant a Setba. Aquesta trobada tindrà el 7 de maig a les 8 del vespre a la Sala Llimona de Setba.

Dins del marc de l'exposició 'Galeria Literària' i 'Galeria Plàstica', hem convidat al periodista cultural Jordi Cervera perquè parli de l'obra pictòrica de Puchades i perquè, posteriorment, periodista i pintor mantinguin un diàleg obert amb el públic assitent a l'obra.

Cal recordar que l'obra exposada es tracta de dos alfabets il·lustrats, formats cada un per 30 acrílics sobre tela en petit format sense arribar a la miniatura, un, el literari, en blanc i negre i l'altra, el plàstic, amb fons de blaus. Els alfabets retraten a 30 personatges del món de la literatura o de les arts plàstiques d'acord amb les inicials del noms o els cognoms de cadascun d'ells. L'exposició es podrà veure fins el 15 de maig.

Claudi Puchades
Autodefinit com a radiofonista cultural i artista plàstic, ha estat sempre vinculat a la cultura: realitzador, conductor, locutor i guionista de programes culturals a Ràdio Nacional, TVE i Catalunya Ràdio. Actualment és el responsable de l'àmbit d'Arts Plàstiques d'iCat fm i col·labora habitualment al magazín "Cabaret Elèctric" d'aquesta emissora.


Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696