04 de maig 2009

El periodista cultural Jordi Cervera parla de l'obra de Claudi Puchades



Jordi Cervera, periodista cultural, converserà amb el també periodista Claudi Puchades, sobre l'obra que aquest últim està exposant a Setba. Aquesta trobada tindrà el 7 de maig a les 8 del vespre a la Sala Llimona de Setba.

Dins del marc de l'exposició 'Galeria Literària' i 'Galeria Plàstica', hem convidat al periodista cultural Jordi Cervera perquè parli de l'obra pictòrica de Puchades i perquè, posteriorment, periodista i pintor mantinguin un diàleg obert amb el públic assitent a l'obra.

Cal recordar que l'obra exposada es tracta de dos alfabets il·lustrats, formats cada un per 30 acrílics sobre tela en petit format sense arribar a la miniatura, un, el literari, en blanc i negre i l'altra, el plàstic, amb fons de blaus. Els alfabets retraten a 30 personatges del món de la literatura o de les arts plàstiques d'acord amb les inicials del noms o els cognoms de cadascun d'ells. L'exposició es podrà veure fins el 15 de maig.

Claudi Puchades
Autodefinit com a radiofonista cultural i artista plàstic, ha estat sempre vinculat a la cultura: realitzador, conductor, locutor i guionista de programes culturals a Ràdio Nacional, TVE i Catalunya Ràdio. Actualment és el responsable de l'àmbit d'Arts Plàstiques d'iCat fm i col·labora habitualment al magazín "Cabaret Elèctric" d'aquesta emissora.


Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696