17 de desembre 2008

ART I AMISTAT



Claudi Puchades d'Icatfm

La pràctica de l’art, al marge de les satisfaccions que comporta com a realització personal, serveix també per fer amics, normalment més autèntics que els que aconseguim a través del Facebook, tot i que molts d’aquests amics d’art ho són també de Facebook, com a prolongació o reforç de l’amistat real “face to face”.

Aquest blog és també una bona eina per fer amics (o enemics) sempre a l’entorn de la sensibilitat artística que determina el nostre camí. Un recorregut que ha fet, per exemple, que pugui considerar la Rosa M. Amorós com una autèntica amiga, tot i que ens hem vist tres o quatre vegades.

L’última, dissabte passat, abans d’anar a celebrar els 85 anys de Tàpies al FAD, en el context de l’exposició que té la Rosa al Tennis La Salut, oberta fins diumenge que ve, 21 de desembre, el mateix dia que se celebra la Fira d’Artesania de Montgat, on la Rosa hi presenta també els seus olis en una paradeta que comparteix amb la seva germana, que fa peces de fusta.

Amb la Rosa ens havíem vist també el dijous 11 de desembre quan es va inaugurar la col.lectiva de Nadal a SETBA-Zona d’Art, amb quatre obretes meves i de 19 artistes més, oberta encara fins al 30 de desembre.

16 desembre 2008