18 de desembre 2008

L'ART DE REGALAR ART



Si aquest Nadal vols sorprendre amb un regal únic i especial vine a SETBA i descobreix l'Art de regalar Art amb 'SETBA SIMFONIA', una exposició multidisciplinar de 20 artistes que amb quatre obres cadascú recreen notes de color en harmonia i equilibri. Pintura, escultura, dibuix i fotografia en petit format configuren la col.lectiva de Nadal de SETBA, la darrere exposició de l'any. De l'11 al 30 de desembre. Portes obertes: 19 i 20 de desembre. Horari: 10-14 / 16'30-19'30h.

Els artistes són: Carles Bros, Lluis Cadafalch, Miquel Darbra, Àngels Freixanet, Carlos Gavilán, Joan Gispert, Stephan Guillais, Heidi Martin Kuster, Marlon Mas, Quim Moya, Ariane Patout, Claudi Puchades, Colectivo Rudes, Rafael Ruz, Aix Sabaté, Miquel Samitier, Rosa Solano, Erika Svensson, Monia Touiss, Raymon Vayreda, alguns dels quals ja han exposat a SETBA amb anterioritat, en exposicions individuals o bé col.lectives i d’altres que hi tornaran en un futur.

Setba Zona d’Art és un espai cultural polivalent destinat a acollir exposicions artístiques, activitats culturals i tallers, entre d'altres. Inaugurat el novembre de 2007, l’eix central de Setba és contribuir a la recuperació per a la ciutat d’un espai tradicionalment de creació artística i moviment cultural com són la Plaça Reial i el barri de Ciutat Vella. Setba, el nom de la qual fa referència als set balcons que acompanyen l’espai per una de les seves vessants, recupera el pis on van viure artistes tan reconeguts com el pintor andalús Ocaña i el cantautor Lluís Llach, sobre el qual s'està preparant una exposició pel proper mes de gener.


Plaça Reial, 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696