13 d’abril 2012

Presentació de la XVIII Biennal d’Art Contemporani Català



El proper dimarts, 17 d’abril, a les 11 h, a la seu central d’Òmnium Cultural, tindrà lloc la presentació de la 18nª Biennal d’Art Contemporani Català.


La roda de premsa comptarà amb la presència de:

- Sra. Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural
- Sr. Lluís Campins, director del Museu de Sant Cugat
- Sr. Josep Canals, director de la Biennal
- Sr. Àlex Mitrani, membre del jurat de selecció
- Alguns dels artistes seleccionats (que són: Lúa Coderch, Loretta Firmani, Ayuko Hoshino, Laura López Balza, Claudia Pagès Rabal, Francesc Ruiz Abad, Joan Saló Armengol, Sergi Serra Mir i Mireia Terrado Lozano).

La XVIII Biennal d’Art Contemporani Català s’inaugurarà el dijous 19 d’abril, a les 19.30 h, al Museu del Tapís Contemporani - Casa Aymat (c/ Villà, 68) de Sant Cugat. Després començarà un itinerari que la portarà per municipis com Cambrils, Lleida, Tortosa, Cadaqués, Reus, Rubí, Olesa de Montserrat, Tarragona, Les Borges Blanques, Mollet del Vallès i Sant Boi de Llobregat.
La biennal d’Art Contemporani Català és organitzada per Canals Galeria d’Art i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament i el Museu de Sant Cugat, la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, Òmnium Cultural i el Club Català de Cultura Tr3sC.
Presentació de la XVIII Biennal d’Art Contemporani Català
Dia: Dimarts, 17 d’abril
Hora: 11:00 hores
Lloc: Òmnium Cultural – Seu central (c/ Diputació, 276 pral. de Barcelona)

Enllaços multimèdia