28 de març 2009

Setba mostra la 'Galeria Literària' de Claudi Puchades
Setba mostra la 'Galeria Literària' de Claudi Puchades, un homenatge plàstic als grans personatges de la literatura universal. La inauguració de l'exposició serà el 2 d'abril a les 8 del vespre a Setba-Zona d'Art i es podrà veure fins el 15 de maig.

A 'Galeria Literària', Puchades presenta un alfabet il·lustrat format per 30 acrílics sobre tela de molt petit format i en blanc i negre. Les obres retraten 30 personatges de la literatura que han marcat a l'artista al llarg de la seva vida i que componen un autèntic alfabet de la 'a' a la 'z', d'acord amb les inicials dels noms o cognoms de cadascun d'ells, amb un parell d'excepcions amb la 'ç' i la 'ñ', a l'interior.

Els artistes són, per ordre alfabètic:

Edgar Allan Poe, Samuel Beckett, Pere Calders, Maria Mercè Marçal, Chateaubriand, Bob Dylan, Umberto Eco,, Sigmund Freud, Vincent van Gogh, Herman Hesse, Eugène Ionesco, Juan Ramón Jiménez, Franz Kafka, Ramon Llull, Joan Margarit, Pablo Neruda, Vicente Blasco Ibáñez, George Orwell, Manuel de Pedrolo, Pere Quart, Ray Bradbury, Jean Paul Sartre, Antoni Tàpies, Miguel de Unamuno, Mario Vargas Llosa,, Tom Wolfe, Xavier Bru de Sala, Yuriko Mishima, Émile Zola


Claudi Puchades
Autodefinit com a radiofonista cultural i artista plàstic, ha estat sempre vinculat a la cultura: realitzador, conductor, locutor i guionista de programes culturals a Ràdio Nacional, TVE i Catalunya Ràdio. Actualment és el responsable de l'àmbit d'Arts Plàstiques d'iCat fm i col·labora habitualment al magazín "Cabaret Elèctric" d'aquesta emissora.


Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696