24 de novembre 2008

SETBA CELEBRA EL SEU PRIMER ANIVERSARI




SETBA - Zona d’Art, l’espai d’art ubicat a la plaça Reial de Barcelona, celebra el primer aniversari avui mateix a les 8 del vespre amb un menú festiu que té com a ingredients el dolç artístic que el pastisser Lluís Estrada ha fet especialment per a l’ocasió, la improvisació artística interactiva de l’artista i doctora de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona Rosa Ajenjo, i la projecció d’una selecció de fotografies de les coses que han passat a SETBA al llarg d’aquest primer any de vida, a partir d’un treball fet per l’artista Ivan Alonso.

Aprofita la festa per contemplar també l’exposició “SET DE SET”, que ocupa actualment els espais de SETBA - Zona d’Art amb les fotografies d’Ivan Alonso, Carlos Maño, José Antonio Sancho, Laura Soldevila i Enrique Toscano, que presenten en conjunt 35 obertures arquitectòniques d’arreu del món (finestres, portes i balcons) com a homenatge a la mateixa raó de ser del nom SETBA, que no vol dir altra cosa que els “SET BAlcons” d’aquest espai d’art que donen a la plaça Reial.

Si vols saber alguna cosa més de SETBA, vés avui a les 8 del vespre a la festa de celebració del seu primer aniversari (plaça Reial, 10, 1r 2a) i escolta després la conversa que mantindré a les 23.45 al “Cabaret elèctric” d’iCat fm amb Dario Olaortua, director de SETBA, i Emma Giné, la seva responsable de comunicació i difusió.

Per cert que l’Emma m’acaba de convidar a participar com a artista en la col.lectiva nadalenca de SETBA - Zona d’Art i em plau la proposta, sí senyor! Gràcies, Emma, i per molts anys de SETBA!
Podeu escoltar l'entrevista clicant aquí.
20 de novembre 2007