28 de novembre 2008

SETBA AL FESTIVAL BAC! 08




En la seva IX edició el BAC! 08, organitzat per La Santa. Nou Espai de Creació i Experimentació es caracteritza per vincular els diferents llenguatges d'expressió artística, apropant-se tant a artistes emergents com als consagrats de l'escena cultural contemporània internacional. El festival tindrà lloc a Barcelona del 2 al 28 de desembre i la temàtica que proposa és una crítica al consum que caracteritza la societat actual. Entre les diferents seccions de l’esdeveniment trobem el BAC REDES’08 que comptarà amb la presència de més de 30 galeries de tot el món que participaran amb una selecció de vídeos que es projectaran als seus espais expositius, SETBA és una d’elles.

SETBA-Zona d’Art projectarà el proper dijous 4 de desembre a partir de les vuit del vespre i amb entrada lliure, les següents peces de videoart:

- ‘Horror Vacui!’ de Daniela Cugliandolo, artista audiovisual argentina-italiana.
- ‘Entornos Biosymbolicos: economía del don’ de Sebastián Sánchez Zelada, artista, creador i coordinador del projecte ‘Laboratorio Symbolon’.

També es podrà veure l'exposició 'SET DE SET' que mostra les fotografies de 5 artistes, que immortalitzen 35 obertures arquitectòniques al món, és a dir, finestres, portes i balcons d’arreu. Els artistes són Iván Alonso, Carlos Maño, José Antonio Sancho, Laura Soldevila i Enrique Toscano.

SETBA- Zona d'Art és un espai cultural polivalent destinat a acollir exposicions artístiques, activitats culturals i tallers, entre d'altres. SETBA dóna veu tant a figures ja reconegudes com a aquelles que s’inicien en l’art, i alhora contribueix a la recuperació per a la ciutat, d’un espai tradicionalment de creació artística i moviment cultural com són la Plaça Reial i el barri de Ciutat Vella.


SETBA - Zona d'Art
Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696
www.setba.net
setba@setba.net