24 de juliol 2008

PERFORMANCE MULTIDISCIPLINAR




SETBA-Zona d'art oferirà una performance que combinarà diferents disciplines artístiques, seguint la seva tendència multidisciplinar, músics, ballarins i pintors uniran les seves creacions per oferir un espectacle únic i especial. L'activitat tindrà lloc avui a partir de les 8 del vespre i l'entrada serà lliure.

Els intèrprets: So: Tito Juan Monjo, Jordi Santanach, Noè Escolà, Míriam Franc, Diana Palau. Moviment: Margherita Bergamo, Hèlia Genís, Andrea G. Hackl. Visuals: Isak Férriz. Col.laborador: Juan S. Rodríguez Moranta.

També es podrà veure l'exposició de fons d'Art de la galeria i es presentarà la programació d’exposicions i activitats culturals de la propera temporada, tardor - hivern 2008-2009. En la que trobarem exposicions tant col·lectives com individuals de fotografia i pintura, tallers, cicles, projeccions, entre d’altres.

SETBA és un espai cultural polivalent destinat a acollir exposicions artístiques, conferències, presentacions, tallers, cicles i altres activitats culturals. Situat al número 10 de la Plaça Reial de Barcelona, ofereix un espai càlid i alternatiu on poder gaudir de l’art amb obres d’artistes consolidats i alhora també dóna veu als artistes joves i emergents.

Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696