01 de juny 2008

SETBAMANIA



Dario Olaortua / Director de SETBA

SETBAMANIA és un espai de reflexió al voltant del món de l’art i de les activitats de la sala polivalent SETBA. Aquest blog ajudarà a dinamitzar les relacions de l'entorn del projecte. Si teniu un tema d'interès cultural o artístic podeu enviar el text a la direcció setba@setba.net i es publicarà si es considera que encaixa en la línia editorial.

SETBA zonad’art és un espai de promoció cultural situat al cor del casc antic de Barcelona, la seva web és
www.setba.net on trobareu tota la informació disponible al voltant de les exposicions programades i les possibilitats de les sales que es posen a disposició dels seus clients. El projecte està promogut per un grup multidisciplinar de persones que porten més de 30 anys vinculades al món de l’art i de la cultura. Aquest grup està encapçalat Verònica Sepúlveda i Dario Olaortua.

El nom de SETBA neix de la singularitat arquitectònica d’aquest fantàstic pis de Plaça Reial. SET-BALCONS tenen vistes a la plaça i aquest aspecte ens ha semblat una característica prou excitant com per servir de llavor a la nomenclatura de la marca.

Us animem a informar-vos i a participar en aquest espai de diàleg, volem que la MANIA per SETBA que tenim sigui també la teva SETBAMANIA.

SETBA
Plaça Reial 10, 1º 2º
08002 · Barcelona
Tel./Fax. 933042800
www.setba.net
setba@setba.net