15 de febrer 2013

IV trobada del cicle ‘Empreses que sumen +’


El proper dijous 21 de febrer a les 19h, tindrà lloc la IV trobada del cicle ‘Empreses que sumen +’ organitzada per la Fundació Setba, amb la col•laboració de l'Associació d'Amics de la Rambla, per promoure la responsabilitat social de les empreses mercantils mitjançant la seva col•laboració amb les empreses socials i els serveis o productes que ofereixen. 
La IV trobada d’aquest cicle tindrà lloc el proper 21 d’octubre a la seu de la Fundació Setba i comptarà amb la presència de l'Ilma. Sra. Mercè Homs, regidora del Districte de Ciutat Vella, que presidirà l'acte. 
Irene Samper, llicenciada en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat de Barcelona. Actualment és directora d’ISR - Iniciativa Socialment Responsable, una consultora experta en organització i implantació de sistemes de gestió de la qualitat, del medi ambient i en Responsabilitat Social. Des de la seva extensa formació i coneixements, parlarà sobre 'L'art d'integrar el talent i la solidaritat'.
L’experiència de col•laboració que es presentarà en aquesta quarta trobada serà la de NORMA Editorial i la Fundació Pare Manel, encapçalades per Rafael Martínez i el Pare Manel Pousa respectivament.
NORMA Editorial és una empresa independent fundada el 1977 per Rafael Martínez, que va iniciar aquesta aventura empresarial pràcticament en solitari, i que l'ha portat a crear una de les editorials de còmic amb més prestigi internacional. Des de fa més d'una dècada col•labora amb la Fundació Pare Manel en diferents projectes i accions.
La Fundació Pare Manel, per la seva banda,  és una institució sense ànim de lucre, arrelada als barris de Verdum-Roquetes de Barcelona, que desenvolupa i lidera projectes d'acció social i educativa. Des de la Fundació es realitza una atenció integral, que afavoreix la socialització i es treballa per reduir les desigualtats d'oportunitats que pateixen molts infants i joves.