30 de novembre 2009

Manifest de La Vida de l'Empresari és Puta



La vida de l'empresari és puta. Treballes de sol a sol. Mai tens festa. Vius en una incertesa permanent. Estàs sol. No tens temps per als teus amics, ni per a la teva família, ni per a tu mateix. Els clients paguen tard –o mai- les factures. No et pots posar malalt. No tens jubilació, ni dret a l'atur. Mai pots menjar a casa teva. Els teus treballadors t'odien i creuen que t'enriqueixes gràcies a ells. Els bancs no et donen ni les gràcies. Hisenda et neteja les butxaques. Has de sobreviure a la crisi econòmica i el millor de tot és que, per al món, no ets més que un porc amb un puro que viu com vol.
Empresari, autònom, emprenedor, aquesta és la teva campanya. Surt de l'armari. Expressa't, queixa't, riu, desestressa’t, crida, denuncia, pregunta, explica, no callis i sobretot: posa-li una mica d'art a la teva vida.
Des de Setba Zona d’Art, un espai cultural polivalent, som conscients de la responsabilitat de l'art com a mitjà de comunicació, expressió i teràpia dels conflictes de la societat. Per això, hem creat la iniciativa “la vida és puta, posa-li una mica d'art”, per a donar veu, refugi i dignitat a col•lectius necessitats d'art per a millorar les seves vides.
La vida de l'empresari és puta és un portal per a empresaris, autònoms i emprenedors l'objectiu dels quals és convertir-se en punt de trobada per a mantenir un diàleg permanent entre el món de l'art, la innovació, la creativitat, l’emprenedoria i l'empresa.


Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696