03 de setembre 2009

Els joves artistes exposen a 'Setba Jove 09'



Setba esdevé l'apardor de 12 joves artistes a l'exposició 'Setba Jove 09' que tindrà lloc del 8 al 30 de setembre. La inauguració serà el dimarts 8 a les 8 del vespre.

Per segon any consecutiu, Setba es converteix en mecenes d'artistes novells amb l'objectiu de brindar-los l'oportunitat de donar a conèixer la seva obra al públic. Setba Jove és una mostra multidisciplinar que presenta l'obra de 12 artistes, la majoria provinents de l'Escola Massana i la resta de Stripart.

El procés de selecció dels artistes que exposaran a Setba s’ha fet en col·laboració amb l’escola de disseny Massana, que va fer una crida entre seus alumnes menors de 30 anys, únic requisit imposat, per a participar en l’exposició. Dels estudiants seleccionats per la direcció, els responsables de Setba van escollir finalment 9. A aquests, se’ls hi han unit 3 artistes provinents d’Stripart, una macroexposició d’art jove que es celebra anualment el mes de juliol al barri d’Horta-Guinardó.

Els artistes escollits per Setba han estat en aquesta edició Leo Bettinelli, Jordi Clusa, Virginia Giretti, Anna Livia Dörr, Ingrid López Belmonte, Carolina Martínez Linares, Carlos Mujica, Elisabeth Pons, Eva Rodríguez, Federico Sancho, Clara Sullà i Maite Travé.

Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696