31 d’octubre 2008

EXPOSICIÓ 'SET DE SET'



SETBA-Zona d'Art es complau de convidar-vos a la inauguració de l'exposició col.lectiva de fotografia 'SET DE SET', que tindrà lloc el proper dijous 6 de novembre a les 8 del vespre.

'SET DE SET' mostra les fotografies de 5 artistes diferents, a raó de 7 cadascun, que immortalitzen 35 obertures arquitectòniques al món, és a dir, finestres, portes i balcons d’arreu, a proposta de Setba. Es tracta d’Iván Alonso, Carlos Maño, José Antonio Sancho, Laura Soldevila i Enrique Toscano. El número de fotografies de cada un dels artistes d’aquesta exposició, que es podrà visitar fins el 4 de desembre, no és casual. Tampoc la temàtica. A través dels jocs de 7 fotografies de balcons de cadascun dels artistes expositors, l’espai Setba reivindica el seu nom (l’origen del qual radica en els seus 7 (SET) balcons (BA) que donen a la Plaça Reial) en el mateix mes que fa un any va iniciar els seus primers passos. La paraula set, a més, fa també referència a la voluntat i les ganes de Setba de difondre la cultura i l’art a la ciutat, d’obrir els seus balcons per a encomanar la seva empenta artística.

SETBA- Zona d'Art és un espai cultural polivalent destinat principalment a acollir exposicions artístiques, conferències, presentacions, rodatges, tallers i activitats, entre d'altres. Un dels principals objectius de SETBA és donar veu tant a figures ja reconegudes com a aquelles persones que s’inicien en l’art, a les que ofereix l’espai com a altaveu per a apropar-se al públic. L’altre eix central és la contribució a la recuperació per a la ciutat d’un espai tradicionalment de creació artística i moviment cultural com són la Plaça Reial i el barri de Ciutat Vella. Per a això, SETBA col·labora amb diverses institucions i agrupacions culturals de la ciutat. L'espai recupera l'habitatge d'artistes tan reconeguts com el pintor andalús Ocaña, del qual se'n conserva un fris en una de les sales, i el cantautor Lluís Llach.
Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696