02 de juliol 2008

LLOGUER D'ESPAISSETBA - Zona d'Art és un espai cultural polivalent destinat principalment a acollir exposicions artístiques, conferències, presentacions, rodatges, tallers i activitats, entre d'altres. Es troba al número 10 de l’emblemàtica Plaça Reial de Barcelona i ofereix un marc ideal per organitzar els seus esdeveniments.

En els 300m2 de SETBA podrà gaudir d’un ambient diferent rodejat/da d’obres d’art que el convidaran a dialogar i planificar el que l’interessa. Tot l’espai disposa de llum natural i d’una àmplia i privilegiada panoràmica a la Plaça Reial.

Posem a la seva disposició dues sales per a realitzar el seu esdeveniment. La sala gran de 52m2, equipada per acollir tot tipus d’activitats: presentacions, reunions, conferències, àpats, celebracions...o l’acollidora sala petita de 22m2 per organitzar un curs, taller, taula rodona.
Per amenitzar el seu esdeveniment li oferim el nostre servei de càtering. I podrà disposar de la gran cuina per a realitzar-hi qualsevol activitat gastronòmica.

Per conèixer SETBA realitzem visites exclusives i personalitzades, on li oferim tota la informació que necessiti:
Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. / Fax. 934 813 696